Donostiako Manteo-Zemoria berdeguneetan Basque Culinary Centerren egoitza berria eraiki nahi dute. Udalak lizentzia ematea onartu du Gastronomy Open Ecosystem eraikitzeko. Herritarren artean harrabotsa sortu du afera honek. Manteo-Zemoria berdegunea kenduko diotela salatu dute, eta espazio publikoa enpresa pribatu baten esku utziko duela Udalak. Kezken aurrean Basque Culinaryko zuzendariak argitu nahi izan digu, eztabaida hori ez dagokiola berari, Udalari baizik; eta kritikak aintzat hartuta, eraikin berriarekin berdegunea mantenduko dela azaldu nahi izan du.
HAMAIKA
Julene Illarramendi, Iñurri: “Denok hilko gara. Bitartean, zer egin behar dugu? Bizi”
HAMAIKA
Donostiako Fantasiazko eta Beldurrezko astean gozatzeko filmak
HAMAIKA
Manifestazio nazionalerako deia egin du Gure eskuk ekainaren 7an, Bilbon
HAMAIKA
Iñigo Cabacasen kasua argitasun nahikorik gabeko kasutzat jo du Bilboko Udalak
HAMAIKA