Artzaintza uzteak arriskuan jarriko luke gaur egun ezagutzen dugun Idiazabal gazta EHUko Lactiker ikerketa-taldearen arabera. Animalia Jatorriko Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna ikerketa-talde honek, besteak beste, gaztaren kalitate teknologiko, nutritibo eta sentsorialean zuzenean eragiten duten ekoizpeneko prozesu biokimiko, mikrobiologiko eta teknologikoen karakterizazioan egiten du lan, baita higiene- eta osasun-segurtasunean ere.
HAMAIKA
Eusko Jaurlaritzak 22,5 milioi euro bideratuko ditu Arabar Errioxako Ardoa sustatzeko
HAMAIKA
Julene Illarramendi, Iñurri: “Denok hilko gara. Bitartean, zer egin behar dugu? Bizi”
HAMAIKA
Donostiako Fantasiazko eta Beldurrezko astean gozatzeko filmak
HAMAIKA
Etxebizitza eskubidea aldarrikatu eta negozio izateari uzteko mobilizazioa deitu dute Iruñean
HAMAIKA