Donostiako Manteo-Zemoria berdeguneetan Basque Culinary Centerren egoitza berria eraiki nahi dute. Udalak lizentzia ematea onartu du Gastronomy Open Ecosystem eraikitzeko. Herritarren artean harrabotsa sortu du afera honek. Manteo-Zemoria berdegunea kenduko diotela salatu dute, eta espazio publikoa enpresa pribatu baten esku utziko duela Udalak. Kezken aurrean Basque Culinaryko zuzendariak argitu nahi izan digu, eztabaida hori ez dagokiola berari, Udalari baizik; eta kritikak aintzat hartuta, eraikin berriarekin berdegunea mantenduko dela azaldu nahi izan du.
HAMAIKA
Eusko Jaurlaritzak 22,5 milioi euro bideratuko ditu Arabar Errioxako Ardoa sustatzeko
HAMAIKA
Donostiako Fantasiazko eta Beldurrezko astean gozatzeko filmak
HAMAIKA
Manifestazio nazionalerako deia egin du Gure eskuk ekainaren 7an, Bilbon
HAMAIKA
EH Bilduk BOEak erostea eta Etxebizitza Legea aplikatzea eskatu dio Jaurlaritzari
HAMAIKA